Gelinimi oldum olması istememiştim oğluma yakıştırmamıştım sadece çocuğumu da kaybetmemek adına bir çok süre susmak mecburiyetinde bırakılmıştı. Oldukça fazla anlaşamadıklarının farkındaydım sadece müdahale edemiyordum oğlumu bu kızın elinden bir halde kurtarmalıydım biliyorum oğlum da bu şekilde daha mutlu olacak en azından süre içinde anlayacaktı. Ayırma büyüsü iyi mi yapılır soruşturmak yerine tamamen kendi içimde sükunet içinde halletmeye çalıştım tek başıma bunun üstesinden gelebilirdim.
Elimizden Tutan Hocam Kısa Vakit da Çözdü
Eşimi bile dâhil etmeden sükunet içinde hocamıza erişme sonucu aldım onun telefonunu 05449174917 çevirdiğimde bana derhal cevap vermesi ve içimi ferahlan biri olması daha da sakinlememi sağlamıştı. Gelinimin yaptıklarından ve onu daha çok istemediğimden bahsetmiştim ayırma büyüsü nedir araştırdım iyice kafama yattıktan sonrasında bu kere hocamıza telefondan ulaştım ve kararımı söyledim acelem olduğundan görüşmeden bu şekilde halletmeye çalıştık. Gelinimi görmeye tahammül bile edemiyor neticeleri sabırsızlıkla bekliyordum.
Oğlumun da sakince ve azca hasarla kurtulacağı söyleyen hocamız en mütevazı kanalıyla gelinimden bizi ayırmayı başarmıştı süre içinde daha da iyi olacağını başka kızlarla görüşeceğini biliyordum özgür bırakmıştım. Ayırma büyüsü doğru yerde doğru hocayla verdiğim kararda biz kazanmıştık bunu hiç kimseye belli etmeden hallettiğim için de mutluydum her insana hocamı tavsiye ediyorum istediklerinizin yoluna girmesi artık daha da kolay. Buraya tıklayarak barışma büyüleri adlı yazıları okuyabilirsiniz.
Bundan önceki yazımız olan İyi ki Aşk Büyüsü Yaptırdım başlıklı makalemizi de okumanızı tavsiye ederiz.
Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.